Bambus

Bambus

Pris for enkelt stk 4.250 DKK

Pris for et sæt (2stk) 7.500 DKK

Vi tilbyder fuld tilbagekøbsgaranti efter 6 ugers normalt brug af vores produkter, hvis de ikke opfylder købers forventning til kvalitet eller funktionalitet. Vi tilbyder denne service, da det er essentielt for os, at vores kunder er 100% tilfredse.

 

En krykke med et klassisk udseende som en stok fra 50erne.

Selve krykken er i lys bambus og få at give noget vægt og bedre balance, er der skjult et 50 gram rustfrit stållod i bunden.

 

Denne krykke er en helt unik kombination af æstetik og styrke. Den kan tåle selv meget hårdt brug. De forskellige versioner gør at den kan tilpasses til dig som har brug for meget høj stivhed i krykken eller til dig med behov for høj fleksibilitet og elasticitet.

 

Med bambus som krykkepind bliver krykken meget stiv og let.

 

Stolen er fremstillet i TIG-svejste ståldele som efterfølgende er linolie behandlet. Dette har blålige svejse oxide og har et råt udseende, hvilket med tiden giver en smuk overflade, som holdes fri for rust ved daglig brug som en håndværkers hammer, der slides ren.

Håndtaget er hånd-drejet af bøgetræ og armstøtten er af håndsyet kernelæder.

Bøgetræet og bambussen er behandlet med linolie og armstøtten vedligeholdes med læderfedt. Dupskoen er en standard 16mm dupsko. Person vægt max 130kg.

Vægt: 773g (vil variere lidt da krykkerne dels er fremstillet i natur materialer)

CE-godkendte krykker som er klassificeret ifølge Rådets direktiv 93/42/EEC, med rådets direktiv 2007/47/EU samt Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, bek. 1263 af 15/12/2008 bilag IX. VH Krykken klassificeres som Klasse I udstyr, iht. Regel 1 og 12.

COPYRIGHT © 2018 Vilhelm Hertz