Ildrager

Ildrageren

Pris for enkelt stk 4.250 DKK

Pris for et sæt (2stk) 7.500 DKK

Vi tilbyder fuld tilbagekøbsgaranti efter 6 ugers normalt brug af vores produkter, hvis de ikke opfylder købers forventning til kvalitet eller funktionalitet. Vi tilbyder denne service, da det er essentielt for os, at vores kunder er 100% tilfredse.

 

Fik indlysende sit navn pga. sin sorte slankhed sammen med egetræet og sit meget rene design. Stokkenpinden er af massiv kulfiber; det er valgt pga. sin lethed, de fjendrende egenskaber og sin enorme styrke. Som kontrast mellem stol og stok har vi isat egetræ.

 

Denne krykke har en helt unik kombination af æstetik og styrke. Den tåler den voldsomeste brug!. De forskellige versioner gør, at den kan tilpasses netop til dig som har behov for meget høj stivhed i krykken eller til dig med behov for høj fleksibilitet og elasticitet.

 

Krykkens egetræs dele laver vi også i "røget egetræ" hvilket giver egetræet en smuk dyb røget glød.

 

Selve stolen leveres i 2 udgaver: én som fremstilles i TIG-svejset ståldele som efterfølgende er varmt sort oxideret;denne overflade slides smukt. Den anden udgave er også fremstillet i TIG-svejste ståldele som efterfølgende er linolie behandlet. Denne udgave har blålige svejse oxide og har et råt udseende.

 

Armstøtten er håndsyet kernelæder. Dupskoen er en standard 16mm dupsko.

 

Træet er behandlet med linolie og armstøtten vedligeholdes med læderfedt. Person vægt max 130kg.

Vægt: 735g (vil variere lidt da krykkerne dels er fremstillet i natur materialer)

CE-godkendte krykker som er klassificeret ifølge Rådets direktiv 93/42/EEC, med rådets direktiv 2007/47/EU samt Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, bek. 1263 af 15/12/2008 bilag IX. VH Krykken klassificeres som Klasse I udstyr, iht. Regel 1 og 12.

COPYRIGHT © 2018 Vilhelm Hertz