Mumi

Mumi

Pris for enkelt stk 5.500 DKK

Pris for et sæt (2stk) 10.000 DKK

Vi tilbyder fuld tilbagekøbsgaranti efter 6 ugers normalt brug af vores produkter, hvis de ikke opfylder købers forventning til kvalitet eller funktionalitet. Vi tilbyder denne service, da det er essentielt for os, at vores kunder er 100% tilfredse.

 

Fik sit lidt pudsige navn på grund af en fejludskæring i de første prototyper, hvor stolen grangivelig lignende en mumitrold vendt på hovedet :-)

Denne krykke er blevet til med inspiration fra klassisk dansk møbelkunst. Vi har langt meget vægt på et materialevalg som slides smukt og derved holder mange år. Da vi fremstiller krykken i mange variationer, er der stor mulighed for individuel tilpasning. Det særlige kendetegn ved en Vilhelm Hertz krykke, nemlig fleksibiliteten, tilpasser vi helt præcist til dig pga. de forskellige krykkepinde denne krykke kan monteres med.

 

Krykkenpinden fås i 3 udgaver: 2 i kulfiber og 1 i aluminium.

 

Aluminium krykkepind:

Fremstillet i aluminium (kvalitet 2007). Denne aluminium legering har den særlige egenskab, at den er fjedrende. Folk der har prøvet den, siger at netop det, at krykken er fjedrende, giver ligesom et skub fremad, når man går, og det er meget behageligt. Denne pind er metal-blank i udseenet.

 

Kulfiber krykkepind:

En Mumi krykke bygget med kulfiber pind, er enten mere "stiv" eller mere blød at gå med sammenlignet med aluminium krykke pinden. I det krykken bygges med enten en 10mm eller 12mm kulfiber pind. Stolen som armstøtten og krykkepinden er fastgjort til, er CNC-fræst genbrugs aluminum fra lokale smede virksomheder.

 

De 2 formspændte lister der holder armstøtten er fremstillet i formspændt eg- eller asketræ. Håndtaget er hånd-drejet eg- eller asketræ. Selve armstøtten er i håndsyet kernelæder.

Træet er behandlet med linolie og armstøtten vedligeholdes med læderfedt.Personvægt max 100kg, dog 130kg hvis du vælger kulfiber stang i stedet for aluminium stang. Personvægten bestemmer tykkelsen af krykkepinden; vi bygger Mumi krykken med 10mm eller 12mm krykkepind.

Dupskoen er en standard 16mm dupsko. Bruger du en særlig dupsko passer vi krykken så du kan fortsætte med at bruge dine dupsko.

Vægt: 699g

CE-godkendte krykker som er klassificeret ifølge Rådets direktiv 93/42/EEC, med rådets direktiv 2007/47/EU samt Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, bek. 1263 af 15/12/2008 bilag IX. VH Krykken klassificeres som Klasse I udstyr, iht. Regel 1 og 12.

COPYRIGHT © 2018 Vilhelm Hertz