Split

Split

Pris for enkelt stk 7.500 DKK

Pris for et sæt (2stk) 14.000 DKK

 

Vi tilbyder fuld tilbagekøbsgaranti efter 6 ugers normalt brug af vores produkter, hvis de ikke opfylder købers forventning til kvalitet eller funktionalitet. Vi tilbyder denne service, da det er essentielt for os, at vores kunder er 100% tilfredse.

 

"Split" er en af de første krykker vi tegnede. Den er inspireret af de klassiske engelske aksil krykker, der går op under armhulen. En krykkemodel der bruges langt oftere i de angelsaksiske lande end i Europa. Ved at formindske og dreje den 90 grader fik vi plads til en aluminiumstol, som bærer håndtaget, og derved ændrede vi dens funktion til en europæisk albuestok.

 

Denne krykke er blevet til med inspiration fra dansk møbelkunst. Vi har lagt meget vægt på et materialevalg som slides smukt og derved holder mange år. Krykken har en rigtig god afbalancering og føles meget læt at gå med.

 

Krykken er fremstillet af formspændt eg- eller asketræ, en stol i CNC-fræst genbrugs-aluminium fra lokale smede virksomheder og håndsyet kernelæder som armstøtte. Håndtaget er hånd-drejet eg- eller asketræ. Træet er behandlet med linolie og læderet vedligeholdes med læderfedt. Dupskoen er en standard 18mm engelsk stok-dupsko. Personvægt max 130kg.

Vægt: 655g (vil variere lidt da krykkerne dels er fremstillet i natur materialer).

CE-godkendte krykker som er klassificeret ifølge Rådets direktiv 93/42/EEC, med rådets direktiv 2007/47/EU samt Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, bek. 1263 af 15/12/2008 bilag IX. VH Krykken klassificeres som Klasse I udstyr, iht. Regel 1 og 12.

COPYRIGHT © 2018 Vilhelm Hertz