Stok

Stok

Pris pr. stk 900 DKK

Vi tilbyder fuld tilbagekøbsgaranti efter 6 ugers normalt brug af vores produkter, hvis de ikke opfylder købers forventning til kvalitet eller funktionalitet. Vi tilbyder denne service, da det er essentielt for os, at vores kunder er 100% tilfredse.

 

Stokken er fremstillet i hånddrejet bøg-, aske, eller egetræ som efterfølgende er behandlet med lindolie. Stokkepinden er lavet af kulfiber som har en enorm høj brudstyrke, meget lav vægt samt en utrolig fleksibilitet. Dette giver en stok med meget lav vægt og høj styrke. Dupskoen er en meget skridsikker gummi type, hvilket er essentielt for mennesker med gangbesvær.

 

Vi fremstiller stokkene på bestilling og er derfor ikke lagerførende. Det er fordi vores kunder har forskellige ønsker og behov vedr. stok højde, håndtagsform og krav om træsort. Billedet er et eksempel på en stok vi fremstiller.

CE-godkendte krykker som er klassificeret ifølge Rådets direktiv 93/42/EEC, med rådets direktiv 2007/47/EU samt Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, bek. 1263 af 15/12/2008 bilag IX. VH Krykken klassificeres som Klasse I udstyr, iht. Regel 1 og 12.

COPYRIGHT © 2018 Vilhelm Hertz