Håndtag

Vilhelm Hertz fremstiller flere forskellige former på håndtaget, da det er vores erfaring at ikke to hænder er ens. Derfor tilbyder vi håndtagsgaranti, hvilket betyder at vi fremstiller håndtag som kunden er 100 % tilfreds med.


Hvad er ergonomi?

Vi er håndværkere, og når vi ser på det værktøj som svendene har som 1. valg, ja så er det ikke blødt foret eller formet så hånden passer præcist ind.  Nej, tvært imod er det formet så det har et godt greb i rigtig mange forskellige stillinger. Vi mener, at fordi man netop kan flytte hånden, undgå man ensidigt gentaget slid og holder længere.

Denne viden har vi taget med over i vores krykker,  samt hvordan håndtagene er udformet.


Lige nu har vi 4 standardhåndtag.


Det cylindriske håndtag var det første håndtag vi udviklede. At bruge dette kræver en smule tilvænning, men vores erfaring siger at 19 ud af 20 kunder er blevet meget glade for dette håndtag og ønsker ikke at bruge andre typer.


Der er 3 størrelser tøndeformede håndtag med stop, som har vi udviklet til folk med større hænder eller som har brug for en anden form for aflastning inde i hånden

Hvis ingen af vores "standard" håndtag passer til dig, kan vi i tæt samarbejde med dig, fremstille et håndtag du bliver glad for. Hos os køber du udover en smuk krykke også en funktion; denne funktion skal være på plads så krykken er god at gå med.

CE-godkendte krykker som er klassificeret ifølge Rådets direktiv 93/42/EEC, med rådets direktiv 2007/47/EU samt Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, bek. 1263 af 15/12/2008 bilag IX. VH Krykken klassificeres som Klasse I udstyr, iht. Regel 1 og 12.

COPYRIGHT © 2018 Vilhelm Hertz