Holdet bag Vilhelm Hertz

Kristoffer Vilhelm

Vilhelm er ham der har udviklet og designet krykkerne fra Vilhelm Hertz. Han er både uddannet snedker og billedkunstner fra Det Danske Kunstakademi. Med krykkerne fra Vilhelm Hertz har han kombineret sine håndværk nemlig formgivning og æstetik.

Dennis Rolsted

Dennis Rolsted

Dennis Rolsted er smed, og problemknuser inden for de tekniske udfordringer, der er ved at lave krykker i verdensklasse. Hvad enten det skal findes løsninger, der involverer kulfiber, aluminium, stål eller andre dele af af de hårde dele i en Vilhelm Hertz-krykke, så er det Dennis, der er står for det.

Mette Dræby

Mette har været med i Vilhelm Hertz fra dag et, og varetager en række opgaver herunder alt arbejde med læder og syning til krykkerne. Desuden er hun strategisk og administrativt i førertrøjen. 

Kristian Westfall

Det er Kristian, der håndterer medier, reklame og branding i Vilhelm Hertz. Det er heldigvis nemt, for historien om smukke krykker i Danish Design løber oftest i forvejen af sig selv. Contact gerne Kristian for pressefotos, events, strategisk samarbejde eller andet relevant.